Zadovoljstvo nam je da vam saopštimo da je Rota Consulting d.o.o. od maja 2022. godine vidljiva i na autobusima gradskog prevoza.

Rota Consulting d.o.o je firma sa preko 30 godina iskustva u računovodstvu i poreskom savetovanju i obračunima zarada.

Lični pristup, srdačnost, stručnost i efikasnost ključ su našeg uspeha. Tokom prethodnih godina poslovanja izlazili smo u susret realnim potrebama klijenata, definisali potecijalno problematične oblasti poslovanja kod svakog klijenta i primenjivali adekvatna rešenja u odnosu na definisane moguće (postojeće) probleme.

To je rezultiralo poverenjem velikog broja zadovoljnih klijenata, a mi se svakodnevno usavršavamo i trudimo se da vam olakšamo probleme u poslovanju, ali i pojednostavimo komunikaciju. Važno nam je da znate da smo tu za vas, pa nas je sada je još lakše kontaktirati jer je reklama naše firme vidljiva i na liniji 52 autobusa gradskog prevoza u Beogradu.

Činjenica da svakodnevno raste broj zadovoljnih klijenata i da za vaše probleme efikasno i brzo nalazimo rešenja daje nam vetar u leđa da i dalje pružamo najbolje usluge i težimo savršenstvu u poslovanju.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top