BESPLATNA PONUDA

Saslušaćemo
Vaše Želje

Neobavezujuća i informativna besplatna ponuda može biti sastavljena ukoliko sa desne strane popunite i odgovorite na kratak upitnik u vezi sa Vašim trenutnim poslovanjem.

Pitanja na koja želimo da dobijemo odgovore u vezi sa Vašim poslovanjem i dosadašnjim iskustvom u računovodstvu, poreskom i pravnom savetovanju, obračune plate, administracije, izveštavanju nisu komplikovana, a odgovori na njih nam pomažu da bolje razumemo Vašu trenutnu situaciju, pre nego što počnemo da razgovaramo ili započnemo poslovnu saradnju.

Molimo Vas da na ta pitanja odgovorite što je moguće tačnije, kao i da proverite Vaše kontakt podatke kako bismo Vas mogli i lično kontaktirati.

BESPLATNA PONUDA

Od želje do realizacije

Nakon što popunite upitnik, neko iz našeg tima će Vas kontaktirati kako biste razgovarali o Vašim potrebama i Ciljevima. Na ovaj način prikupljamo sve potrebne informacije, kako bismo što preciznije mogli da uradimo što bolje rešenje i što precizniju ponudu.

Stručno lice iz našeg tima će Vam se javiti u roku od 24  sata, svakog radnog dana, nakon podnošenja prijave.

Sa njim ćete obaviti početni razgovor koji će trajati između 30 i 45 minuta. To je prvi pravi trenutak gde počinjemo da shvatamo i radimo na tome šta Vama treba i pronalazimo načina kako da to ostvarite.

Ovde opisane aktivnosti su namenjene za sve ljude koji žele da preduzmu konkretne akcije i ostvare konkretne rezultate.

Ako ste vi jedan od njih, onda je danas pravi dan da krenete korak unapred i podignete posao na novi, viši nivo.

Besplatan Savet Sa Stručnjakom

Ukoliko želite da nas konsultujete, molimo Vas da popunite obrazac.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top