O Nama

Rota Consulting d.o.o. već tri decenije sa uspehom pruža računovodstvene, konsultantske i administrativne usluge, kao i pravne beneficije klijentima preko advokata od poverenja. Kompanija je osnovana sa jednostavnom vizijom, a to je da omogući ekonomski prosperitet i poslovni progres našim partnerima.

Ovo postižemo ulaganjem u iznalaženju inovativnih i individualno koncipiranih rešenja za različite računovodstvene i finansijske potrebe naših korisnika. Adekvatna implementacija ovakvog pristupa, u kombinaciji sa timom eksperata iz oblasti poreskog savetovanja, računovodstva i obračuna zarada, jeste glavni razlog zašto naša firma godinama održava zavidan status.

Sarađujemo sa preko 80 privrednih društva, nekoliko predstavništva, preduzetnika i nevladinih organizacija. Naša referentna lista obuhvata domaće i internacionalne kompanije, sa sedištima u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Austriji i drugim zemljama.

Kredibilitet, profesionalnost i posvećenost u radu afirmišu naši dugogodišnji poslovni partneri – RCL SYST Group, ROX Bg, MSF Pharm, Info Media Group.

Celokupna misija kompanije je fokusirana na pružanju najkvalitetnije moguće usluge. Čvrsto verujemo i zalažemo se za filozofiju da je naše najveće dostignuće zadovoljstvo i uspešnost naših klijenata. Kako bismo to ostvarili, ulažemo u dodatnu edukaciju naših zaposlenih kroz kreditovane obuke i seminare.

Rota Consulting se ubraja u prve registrovane firme za obavljanje delatnosti računovodstva pri Komori revizora, gde svaki naš zaposleni nosi titulu ovlašćenog računovođe. U prilogu tome, jedni smo od istaknutijih članova Saveza računovođa i revizora Republike Srbije.

Za 30 godina rada smo dobili Povelju privredne komore Srbije , kao i povelju Kapetan Miša Anastasijević.

Primarni cilj nam je da zajedno pratimo Vaš karijerni razvoj i pomognemo da podignete Vaše poslovanje na najveću moguću lestvicu!

Preko 30 Godina Iskustva u Računovodstvu i Poreskom Savetovanju

Jedna smo od prvih firmi registrovanih za obavljanje delatnosti računovodstva pri komori revizora (sa zaposlenima koji imaju zvanje ovlašćenog računovođe)

Milorad Zečević – Direktor I vlasnik

Ljubiša Zečević - Direktor Finansija - knjigovodstvo, izveštavanje, poresko savetovanje

Olivera Miljković – Šef računovodstva

Milica Čarapić – Knjigovođa I obračun zarade

Mirjana Sopić – Administracija, Kadrovi ( prijave, odjave, CROSO)

Milorad-Đorđević-–-Advokat---pravne-usluge,-poresko-savetovanje

Milorad Đorđević – Advokat - pravne usluge, poresko savetovanje

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top