PROFESIONALNI
RAZVOJ

Otpočnite Svoju Karijeru
Sa Nama

Kao kompanija koja je fokusirana na pružanju najkvalitetnije moguće usluge klijentima, čvrsto verujemo u to da naša pokretačka snaga leži upravo u našim zaposlenima. Stoga, veliku važnost pridajemo njihovom usavršavanju i profesionalnom razvoju.


Svesni smo činjenice da se kredibilitet i veličina jedne firme jedino može izmeriti zadovoljstvom njenih zaposlenih i uspehom njenih klijenata. Iz tih razloga, uvek smo spremni da pružimo podršku i slobodu kolegama kako bi izrazili svoj pun potencijal i izgradili uspešnu karijeru. Konstantno ulažemo u njihovu dodatnu edukaciju kroz kreditovane obuke i seminare.

Nama su potrebni entuzijasti koji uživaju u dinamičnom radnom okruženju i koji su uvek spremni da prošire svoje znanje iz oblasti računovodstva i finansija.

Sarađujemo sa preko 80 privrednih društava, nekoliko predstavništava, preduzetnika i nevladinih organizacija. Naša referentna lista obuhvata domaće i internacionalne kompanije, sa sedištima u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Austriji i drugim zemljama.

Ukoliko želiš da postaneš deo uspešnog radnog tima ohrabrujemo te da nam pošalješ svoj CV i popuniš polja u tabeli sa desne strane.

Očekujemo te!

Pošaljite Nam
CV

Ukoliko želite da se prijavite za neku od pozicija, ispunite ovaj obrazac.

Priložite svoj CV

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top