Konkurs – Zaposlenje SAMOSTALNI RAČUNOVOĐA – Oktobar 2023  >>>

PROFESIONALNI
RAZVOJ

Otpočnite Svoju Karijeru
Sa Nama

Kao kompanija koja je fokusirana na pružanju najkvalitetnije moguće usluge klijentima, čvrsto verujemo u to da naša pokretačka snaga leži upravo u našim zaposlenima. Stoga, veliku važnost pridajemo njihovom usavršavanju i profesionalnom razvoju.


Svesni smo činjenice da se kredibilitet i veličina jedne firme jedino može izmeriti zadovoljstvom njenih zaposlenih i uspehom njenih klijenata. Iz tih razloga, uvek smo spremni da pružimo podršku i slobodu kolegama kako bi izrazili svoj pun potencijal i izgradili uspešnu karijeru. Konstantno ulažemo u njihovu dodatnu edukaciju kroz kreditovane obuke i seminare.

Nama su potrebni entuzijasti koji uživaju u dinamičnom radnom okruženju i koji su uvek spremni da prošire svoje znanje iz oblasti računovodstva i finansija.

Sarađujemo sa preko 80 privrednih društava, nekoliko predstavništava, preduzetnika i nevladinih organizacija. Naša referentna lista obuhvata domaće i internacionalne kompanije, sa sedištima u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj, Austriji i drugim zemljama.

Ukoliko želiš da postaneš deo uspešnog radnog tima ohrabrujemo te da nam pošalješ svoj CV i popuniš polja u tabeli sa desne strane.

Očekujemo te!

Pošaljite Nam
CV

Ukoliko želite da se prijavite za neku od pozicija, ispunite ovaj obrazac.

*  Vaš CV možete poslati i na našu Email adresu office@rota.rs

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top