Računovodstvo je često goruća tema vlasnika biznisa krajem godine za vreme pripreme završnih računa. Međutim, računovodstvo je mnogo više od “prekida brojeva”, a dobar računovođa ili računovodstvena agencija ima zadatak ne samo da vodi poslovne knjige, već i da bude partner i savetnik u celokupnom optimizovanju finansijskih procesa i rezultata.

Znaćete da je pravo vreme da angažujete računovodstvenu agenciju kada želite da:

1.Uspešno rešite papirologiju

Ukoliko želite da pojednostavite svoje finansije i da imate pregledan uvid u svoje poslovne knjige, onda je vreme potražiti profesionalnu pomoć. Računovodstvo ne mora biti komplikovano, a uz urednu dokumentaciju sve ide brže i lakše. 

2.Budete u toku i poslujete u skladu sa zakonskim propisima

Nije lako biti stalno u toku sa raznim novinama koje uvodi država i ostale važne institucije, a greške koje mogu nastati usled neinformisanosti mogu biti skupe. Dobra računovodstvena agencija obavestiće Vas na vreme o svim promenama zakona i benefitima koje daju država i banke, a koji Vam mogu biti korisni za poslovanje.

3.Optimizujete troškove poreza

Računovodstvena agencija pored toga što je u toku sa novitetima koji mogu biti od značaja za Vaše poslovanje, može Vam pomoći da iskoristite poreske olakšice za koje niste ni znali da postoje. U toku je sa svim zakonskim propisima i pomoći će Vam da optimizujete poreske troškove.

4.Imate prave informacije za donošenje odluka

Profesionalno vođenje knjiga omogući će Vam da imate najbolji uvid u finansijsko zdravlje Vaše kompanije. U svakom trenutku znaćete koliko Vam duguju kupci, kolike su Vam obaveze prema dobavljačima, kakvi su Vam prihodi, a koliki rashodi. Jedini način za siguran dugoročni rast Vašeg biznisa su pravovremene, tačne i uvek dostupne finansijske informacije.

5.Uštedite vreme i energiju

Kada želite da organizujete i automatizujete svoje računovodstvene procese, pravo vreme je da potražite profesionalnu pomoć. Ostaće Vam više vremena za stvari koje su deo Vaše ekspertize i Vas rešiti muka. Uz znanje i stručnost dobre računovodstvene agencije i najsavremenija softverska rešenja, svi izveštaji su dostupni samo jednim klikom.

Rota consulting d.o.o. sa svojim timom stručnjaka sa više od 30 godina iskustva nudi kompletna rešenja u oblasti računovodstva. Članstvom u računovodstvenim organizacijama i kao deo Saveza računovođa i revizora Srbije stalno smo u toku sa zakonskim promenama i novitetima na tržištu kako bismo našim klijentima obezbedili najkvalitetniju uslugu.

Pružamo personalizovani pristup i prilagođavamo se svakom klijentu kako bismo im omogućili brzu, laku i efikasnu saradnju.

Ukoliko su Vam potrebne računovodstvene usluge, budite slobodni da nas kontaktirate na +381 11 3910 454 ili office@rota.rs i zakažete BESPLATNE KONSULTACIJE sa našim stručnjacima na kojim ćete dobiti besplatan savet i saznati kako da vodite poslovne knjige na najefikasniji način.

Ova Internet stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Korišćenjem ovog sajta se slažete sa korišćenjem kolačića (cookies)

Scroll to Top